Ce este leasingul operational auto?

We care about cars. We care about you.

LEASINGUL OPERAȚIONAL: MODALITATEA INTELIGENTĂ DE A GESTIONA O FLOTĂ AUTO

Definiția sintetică a leasingul operațional auto este redată de transferul dreptului de utilizare al unei mașini către client care va plăti o rată lunară fixă care include atât finanțarea mașinii cât și alte costuri sau servicii suplimentare asociate, precum: dobânzi, taxe, costuri administrative, asigurări, pneuri, gestionare carburant, mentenanță și reparații. Toate riscurile sunt suportate de către firma de leasing operațional, inclusiv valoarea de revânzare a mașinii după perioada contractuală.

De ce să alegeţi leasingul operaţional în locul cumpărării directe sau al altor metode de finanţare? Deoarece noi ne asumăm responsabilitatea pentru numeroase servicii, în timp ce dumneavoastră vă concentraţi atenţia asupra activităţii dumneavoastră comerciale de bază.

CE ESTE LEASINGUL OPERAŢIONAL?

În momentul în care optaţi pentru leasingul operaţional în locul cumpărării directe a unui autovehicul, plătiţi o anumită valoare pe vehicul pe lună. În schimb, Arval – deţinătorul autovehiculului – operează cu toate părţile interesate. De exemplu:

  • Externalizaţi riscul de service, întreţinere, reparaţii, asigurare, vehicule de înlocuire şi toata munca pe care acestea o presupun.
  • Această muncă se referă la administrarea şoferilor şi a vehiculelor, monitorizarea cheltuielilor, raportarea, consultanţa şi alte activităţi de zi cu zi implicate de flota auto.
  • Controlaţi nivelul de externalizare: dumneavoastră decideţi în avans în ce procent doriţi ca noi să suportăm riscul aferent.

DE CE SĂ ALEGEŢI LEASINGUL OPERAŢIONAL?

Companiile externalizează în mod regulat numeroase servicii secundare către operatorii specializaţi. Această logică se aplică şi în cazul flotei vehiculelor dumneavoastră. Optarea pentru leasingul operaţional înseamnă a beneficia de o companie specializată, determinând o gamă variată de avantaje:

  • Externalizaţi toate formele de riscuri referitoare la vehicul.
  • Scurtaţi durata de timp devotată gestionării flotei de catre personalul dumneavoastră.
  • Vă puteţi baza pe faptul că toate cheltuielile dumneavoastră rămân sub control în permanenţă.
  • Vă concentraţi asupra activităţii dumneavoastră principale, fără a irosi resurse cu gestionarea unui domeniu colateral.

Dumneavoastră vă cunoaşteţi afacerea; şi noi ne-o cunoaştem pe a noastră. Puteţi avea încredere totală în expertiza noastră.

Vezi ofertele noastre speciale pentru leasing operational