Despre Arval Romania

We care about cars. We care about you.

CINE SUNTEM NOI?

Fondată în 1989 și deținută în totalitate de BNP Paribas, Arval este specializată în leasingul auto cu servicii incluse. Clientela noastră diversificată, alcătuită din multinaționale, IMM-uri și profesioniști, beneficiază de pachete personalizate pentru furnizarea soluțiilor de flotă optime cât și pentru externalizarea riscurilor asociate cu managementul flotei.

Consultanța de specialitate și calitatea serviciilor, care se află la baza promisiunii clienților Arval, sunt oferite în 28 de țări cu peste 6.000 angajați. Flota totală de închirieri cuprinde peste 1.000.000 vehicule la nivel global (decembrie 2016).

Arval este membră fondatoare a Alianței Element-Arval Global, cea mai lungă alianță strategică din industria managementului de flotă și lider mondial cu 3 milioane de autovehicule în 50 de țări. În BNP Paribas, Arval aparține activității centrale de Retail Banking.

Misiunea noastră constă în livrarea către societăți de diferite dimensiuni, a celor mai relevante soluții de leasing auto cu servicii incluse, prin consultanță și servicii adaptate cerințelor clienților, șoferilor și autovehiculelor.

În fiecare zi la Arval, datorită consultanței noastre specializate și serviciilor noastre prompte și exacte, totul se face cu o atenție pentru clienți, șoferi și vehicule.

Pentru mai multe informatii vizitati site-ul arval.ro

 

Arval. Ne pasă de mașini. Ne pasă de dumneavostră.
Arval. We care about cars. We care about you.

Vezi ofertele noastre speciale pentru leasing operational